Beste BVZ leden,

 
Door de nieuwe maatregelen van deze week, is het huisleague seizoen 2019/2020 ten einde gekomen. Geen spannend einde met feestelijke afloop. Maar gewoon pats boem afgelopen.
 
In vergelijk met alle Corona problemen in de wereld een nietszeggende en logische gebeurtenis maar als BVZ lid toch wel jammer. De stand per 11-03-2020 zal de boeken ingaan als de eindstand van dit seizoen, en zal doorgegeven worden aan de NBF.
 
De feestavond welke gepland stond gepland op 13-06 zal zeer waarschijnlijk verzet gaan worden naar het begin van seizoen 2020-2021. Ook de ALV zal voorafgaand aan het nieuwe seizoen gehouden worden. Zodra het mogelijk is, zullen we hier nieuwe data voor vastleggen.
 
Hoe de zomerleague er dit jaar uit gaat zien, is ook afhankelijk van huidige en toekomstige maatregelen rondom de Corona crisis. Zodra het mogelijk is, zullen we dit bekend maken.
 
De contributie facturen voor het nieuwe seizoen zullen in mei verzonden gaan worden. Het programma voor het nieuwe seizoen zullen we zo snel als mogelijk is communiceren
 
Namens het bestuur wens ik iedereen goede gezondheid en veel wijsheid, aangaande het omgaan met alle richtlijnen,toe. Pas goed op jezelf en elkaar en hopelijk weer tot snel op de bowlingbaan.
 
Met vriendelijke groet,
 
Namens het Bestuur BVZ
 
Eddy de Gunst
Secretaris

Zie hier de berichtgeving van de NBF