Gisteravond, 30 mei 2018, is het leagueseizoen 2017-2018 afgesloten.
Het was een s
pectaculaire avond waarin Edwin Bosch één pin tekort kwam voor de perfect-game en ook nog even de hoogste serie van het seizoen neerzet. (1012)
Ook behaalde hij een bijzonder sportresultaat over 3 games  (785) Hiervoor kan hij weer een oorkonde van de Nederlands Bowling Federatie verwachten.

Edwin proficiat

Peter Uyterwijk, bij de heren, en Maaike Draayer, bij de dames, hebben het seizoen afgesloten met het hoogste gemiddelde waardoor zij beide 1ste zijn geworden in de individuele league.
Stripbeeldshop.nl heeft, met overmacht, het team-event gewonnen. Deze eerste plaats was al weken vast in handen. Spannender was het voor de plaatsen 2 en 3. De beslissing werd pas op deze laatste speelavond gemaakt. (zie resultaten onder onderstaande knop)

Voor het komende seizoen hebben zich weer veel spelers aangemeld. Zoals het zich laat aanzien zullen we de huisleague 2018-2019 met 11 teams spelen.

Bekijk hier de eind-resultaten van
seizoen 2017-2018

Op de woensdagavonden wordt de huisleague van de bowlingvereniging Zutphen gespeeld.

Voor dit seizoen is de laatste speeldag gespeeld. 

Bekijk hier de resultaten na de laatste speeldag

Het nieuwe jaar starten we traditiegetrouw met een nieuwjaarsreceptie. Dit jaar zal de nieuwjaarsreceptie op woensdagavond 4 januari van 20.00 tot 22.00 uur plaats vinden.

Hierdoor komt de reguliere speelavond te vervallen.

Omdat er ook twee speeldagen uitvallen vanwege de Zutphense kampioenschappen en de BVZ Inntel Open vind je hier het nieuwe baanschema.