De verenigingskampioenschappen 2020 zijn weer gespeeld.

De Nieuwe kampioenen zijn:

Jeugd Luka Bolmers
Dames Annerieke Uijterwijk
Heren Edwin Bosch

Proficiat kampioenen!!!!

Alle uitslagen op een rij:

Uitslagen Singles

Uitslagen Dubbels

Uitslagen Finales

Uitslagen Jeugd (incl Finale)

De 5e Editie van het Fletcher Open toernooi, een C toernooi dat zich ook als C toernooi probeert te profileren, vindt plaats vanaf 12 februari 2020 t/m 16 februari 2020.

Mogelijkheden voor alle spelers om geldprijzen te verdienen door aantrekkelijke geldprijzen in de serie's. Max. 140 deelnemers. 20 finale plaatsen. Voor alle finale plaatsen is er een geldprijs.

Flyer

De Bowlingvereniging Zutphen organiseerde op 21, 24 en 25 februari het Fletcher Open toernooi,.

Dit toernooi werd gespeeld in ons bowlinghuis in Resort-hotel Zutphen van Fletcher Hotels.

Hieronder kunt u de uitslagen inzien.

Stand na Serie 7

Stand kwart-finale

Stand halve-finale

Stand Finale

Foto's

Gedurende de zomermaanden van 05 Juni t/m 21 augustus kunt u iedere woensdagavond van 19.30 tot 22.00 meespelen in de zomerleague.

Jeugdspelers hebben om 19.30 voorrang, volwassenen kunnen spelen vanaf 20.00

Per avond kunt u één of twee series spelen van 3 games.

De kosten per serie zijn € 6,50 en voor jeugdspelers € 4,00.

Om mee te kunnen doen aan de finale moet u minimaal 5 series hebben gespeeld. Iedereen die hieraan voldoet, speelt mee in de finale.

Als u meer dan 5 series speelt, valt de laagste serie weg. Het gemiddelde van de gespeelde series is bepalend voor de finaleplaats.

BELANGRIJK: om mee te kunnen doen aan de zomerleague hoeft u geen lid te zijn van de bowlingvereniging.

DE FINALE WORDT GESPEELD OP 28 AUGUSTUS.

Van te voren inschrijven is niet nodig, dat kunt u de avond zelf doen bij de leagueleider.